Врати – Интериорни и Входни от Davido.Biz 1

Врати – Интериорни и Входни от Davido.Biz

Врати – Интериорни и Входни от Davido.Biz 2

 

Оглед:

Врати – Интериорни и Входни от Davido.Biz 2

В удобно за вас време ще бъдете посетени от специалист, с когото ще обсъдите на място как искате да се поставят новите ви врати, накъде и как да се отварят, както и други специфики, за които най-вероятно няма да сте помислили предварително.

Доставка до Адрес

Врати – Интериорни и Входни от Davido.Biz 2

Предлагаме доставка до адрес за всички наши продукти както в София, така и в цялата страна.

Професионален монтаж

Врати – Интериорни и Входни от Davido.Biz 2

  Предлагаме качествен монтаж, за да сте сигурни че парите който сте дали на други майстори или познати няма са хвърлени на вятъра.

Консултация преди да поръчате

Врати – Интериорни и Входни от Davido.Biz 2

  Доверете се на нашия професионален опит. Нашите продавач-консултанти  ще ви дадат насоки и ще ви помогнат при избора.

Входни врати Богат избор от цветове и модели

Врати – Интериорни и Входни от Davido.Biz 7
Предлагаме разнообразие от входни врати с различни показатели : подсилени дървени, метално шаси с MDF покритие и цяла каса, както и евтини стандартизирани метални врати.

Още за Входни Врати

Интериорни врати. Различни модели и размери на врати

Врати – Интериорни и Входни от Davido.Biz 8Голямо разнообразие от мoдели, размери и посоки. Всички колекции  на “Classen” с техните характеристики,цветове и остъкления,които предлагаме

Още Интериорни Врати

Каси за врати  Каса за всяка врата !!!

Врати – Интериорни и Входни от Davido.Biz 9

Регулируемата каса е подходяща за всички модели интериорни  врати на “Classen”, като им придава завършен класически вид.

Още за  Каси

“DAVIDO” е  търговска марка  ползваща се с добро име и авторитет на българския пазар. Екипът от създателите и има над 10 години опит в производството и търговията на продукти за интериора.

  • Основна дейност на компанията е внос и дистрибуция на интериорни и входни врати. Ние сме представители за България на големият европейски производител на интериорни врати “CLASSEN”, една от водещите компании в бранша в Европа.
  • Вратите на “DAVIDO” може да намерите в магазинната ни мрежа в София и Варна, както и при нашите представители в страната в почти всички по – големи градове като Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора, Сливен, Добрич, Силистра, Русе, Видин, Велико Търново, Плевен, Хасково,Пазарджик, Кюстендил и други.
  • “DAVIDO” от скоро разпространява на българския пазар и нова уникална разработка на каса за панелни апартаменти, позволяваща подмяна на врати без къртене и с минимално намаляне на светлия отвор. Предимството ни е голямата складова наличност на врати и каси с различни цветове, посоки и размери, като по този начин може да решите проблема си с вратите в последната минута.
  • Компанията се занимава и с внос на различни видове подови настилки, като ламинирани паркети, спортни настилки, гранит и гранитогрес.
  • Ако желаете да получите интериорни врати от реномиран европейски производител, да изберете между различни модели, цветове и остъкления, да бъдете консултирани компетентно и с разбиране, потърсете ни на нашите адреси. Ще отговорим адекватно на всяко ваше запитване. Ние сме на Ваше разположение

Kъм официалният ни сайт

тук може да научите повече за интериорните врати, които предлагаме;

Kак се произвеждат интериорни врати

Kак се монтират интериорни врати

 

 

Be Sociable, Share!

  • Врати – Интериорни и Входни от Davido.Biz 10

Source

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published.