EntertainmentMusicTrending

Врати – Интериорни и Входни от Davido.Biz

 

Оглед:

В удобно за вас време ще бъдете посетени от специалист, с когото ще обсъдите на място как искате да се поставят новите ви врати, накъде и как да се отварят, както и други специфики, за които най-вероятно няма да сте помислили предварително.

Доставка до Адрес

Предлагаме доставка до адрес за всички наши продукти както в София, така и в цялата страна.

Професионален монтаж

  Предлагаме качествен монтаж, за да сте сигурни че парите който сте дали на други майстори или познати няма са хвърлени на вятъра.

Консултация преди да поръчате

  Доверете се на нашия професионален опит. Нашите продавач-консултанти  ще ви дадат насоки и ще ви помогнат при избора.

Входни врати Богат избор от цветове и модели


Предлагаме разнообразие от входни врати с различни показатели : подсилени дървени, метално шаси с MDF покритие и цяла каса, както и евтини стандартизирани метални врати.

Още за Входни Врати

Интериорни врати. Различни модели и размери на врати

Голямо разнообразие от мoдели, размери и посоки. Всички колекции  на “Classen” с техните характеристики,цветове и остъкления,които предлагаме

Още Интериорни Врати

Каси за врати  Каса за всяка врата !!!

Регулируемата каса е подходяща за всички модели интериорни  врати на “Classen”, като им придава завършен класически вид.

Още за  Каси

“DAVIDO” е  търговска марка  ползваща се с добро име и авторитет на българския пазар. Екипът от създателите и има над 10 години опит в производството и търговията на продукти за интериора.

  • Основна дейност на компанията е внос и дистрибуция на интериорни и входни врати. Ние сме представители за България на големият европейски производител на интериорни врати “CLASSEN”, една от водещите компании в бранша в Европа.
  • Вратите на “DAVIDO” може да намерите в магазинната ни мрежа в София и Варна, както и при нашите представители в страната в почти всички по – големи градове като Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора, Сливен, Добрич, Силистра, Русе, Видин, Велико Търново, Плевен, Хасково,Пазарджик, Кюстендил и други.
  • “DAVIDO” от скоро разпространява на българския пазар и нова уникална разработка на каса за панелни апартаменти, позволяваща подмяна на врати без къртене и с минимално намаляне на светлия отвор. Предимството ни е голямата складова наличност на врати и каси с различни цветове, посоки и размери, като по този начин може да решите проблема си с вратите в последната минута.
  • Компанията се занимава и с внос на различни видове подови настилки, като ламинирани паркети, спортни настилки, гранит и гранитогрес.
  • Ако желаете да получите интериорни врати от реномиран европейски производител, да изберете между различни модели, цветове и остъкления, да бъдете консултирани компетентно и с разбиране, потърсете ни на нашите адреси. Ще отговорим адекватно на всяко ваше запитване. Ние сме на Ваше разположение

Kъм официалният ни сайт

тук може да научите повече за интериорните врати, които предлагаме;

Kак се произвеждат интериорни врати

Kак се монтират интериорни врати

 

 

Be Sociable, Share!

Source

Kelechi Ofor

Am cool and calm to be with, I believe in Myself. Artist Manager, Digital Distributor and Services

    Kelechi Ofor has 10025 posts and counting. See all posts by Kelechi Ofor

    Leave a Reply