FASHIONTrending

Модна дестинация #1

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 89 лв. при плащане в момента на поръчка

БЕЗПЛАТНО ВРЪЩАНЕ: заяви първите 30 дни

ПРОВЕРКА НА ПРАТКАТА

За да Ви предоставим по-добро обслужване, ние използваме бисквитки. Продължавайки нататък, Вие се съгласявате с нашата Политика относно бисквитките.

Превърнахме онлайн пазаруването в напълно ново изживяване с огромното ни разнообразие от продукти и с голяма доза модно вдъхновение. В нашия магазин ще откриете единствено оригинални продукти, поръчани директно от модните марки, сред които са Calvin Klein, Love Moschino, Just Cavalli, Pepe Jeans, Nike, Puma, Converse, Desigual, Vero Moda, Guess, Mango и много други. Пазарувайте най-актуалните предложения от последните модни тенденции за мъже и жени. Създайте перфектния аутфит от нашата богата палитра налични модели – якета, дънки, рокли, суитшърти, плетени модели, тениски и още много други и не се страхувайте да изразите уникалния си стил. Всичко ще бъде доставено на прага на вашия дом за броени дни.

Какво е перфектният аутфит без перфектните обувки?

Да, имаме страст към модата, но освен това имаме и мания за обувки! Разгледайте нашите селекции от обувки с платформа, еспадрили, масивни токове, пантофки, обувки с отворен връх, боти… Нека не забравяме и мъжката селекция – от спортно-елегантни обувки до официални модели, кецове, сандали и боти. Мъжките и дамски колекции ще ви помогнат плавно да преминете от работен в лежерен режим и ще бъдат вашият верен партньор както през уикенда, така и на стилно парти.

Аксесоарите – акцентите винаги са от значение

Разбира се, не можем да пропуснем аксесоарите – лесен начин мигновено да преобразите визията си, да ѝ придадете характер или просто да развихрите въобрежението си с модните тенденции. Пазарувайте чанти, бижута, портмонета, часовници, ръкавици, шалове и още много малки детайли с огромна стойност към тоалета ви.

И децата имат афинитет към модата

Точно така – имат, при това голям! Те са малки модни експерти, затова имаме предложения и за тях. Вижте категорията За децата и оставете малчуганите сами да избират от нашите селекции обувки, дрехи и комплекти за всяка възраст. Позволете им да разгърнат личния си стил от ранна възраст. 

Твоят дом, твоята крепост

Придайте на дома си уникален почерк с нашите актуални предложения – прибори, уреди и аксесоари за кухнята, покривки за маса, декорации, одеяла, спални комплекти и много други. От спалнята до банята, кухнята, коридора и всяка друга стая: можете да преобразите интериора по начин, който да съответства на личния ви моден стил.

Пазарувайте навсякъде и по всяко време

Модата и вдъхновението никога не спят и могат да ни споходят навсякъде, по всяко време. Ето защо пазаруването с Fashion Days е достъпно по много начини – както на нашия уебсайт, така и чрез мобилните ни приложения за iPhone, iPad и Android. Така можете лесно да пазарувате дори и в движение – навсякъде и по всяко време, не пропускайте разпродажбите на любимите си марки.

Присъединете се към нашата Fashion Days общност

Разгледайте блога ни The Daily Issue, където всеки ден даваме различен отговор на въпроса „Какво да облека днес?“. Мода, красота, лайфстайл, култура – нашите модни редактори и стилисти ще ви помогнат с доза стилно вдъхновение за всеки повод.

Имате въпроси или се нуждаете от допълнителна информация? Ние сме на ваше разположение – можете да се свържете с нас чрез имейл или чат, както и на телефон 0700 17 660 (на цената на един градски разговор).

EVERY DAY IS A FASHION DAY

Наскоро разглеждани продуктиИзчисти всички

Все още не сте разглеждали продукти. Използвайте опцията за търсене в уебсайта в горния десен ъгъл, за да намирате лесно любими продукти.

С включването на тази настройка ще виждате списък с наскоро разглеждани продукти.

Влез във Fashion Days

Промяна на парола

Моля, проверете вашия имейл за съобщение от нас. Ако нямате такова във Входяща поща, проверете папка Спам или се свържете с отдел Обслужване на клиенти. Приятно пазаруване!

Моля, въведете имейл:

Приятно пазаруване във Fashion Days!

Приятно пазаруване във Fashion Days!

Source

Kelechi Ofor

Am cool and calm to be with, I believe in Myself. Artist Manager, Digital Distributor and Services

    Kelechi Ofor has 10052 posts and counting. See all posts by Kelechi Ofor

    Leave a Reply